HOT BIKE verkkokauppa

Moi motoristi  !

Kun tilaat yli 500 € arvosta tavaraa saat 5 % alennuksen ja yli 1000 € ostoksista 10 % alennuksen !  Tarjous koskee vain verkkokaupan uusia tilauksia.

Meiltä voit tilata tarvikkeita ja varaosia Harleyn huoltoa, korjausta ja customontia varten edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti. Huomaa että varastosaldot ei näy !
Täältä löytyvät tuotteet ovat noin 60 % :n varmuudella varastossamme, joten näiden niinsanottujen varastotuotteiden toimitus postin kautta sujuu päivässä-parissa ja tilaustuotteita voi joutua odottamaan 1-3 viikkoa. Kaikissa tuotteissa hintaan sisältyy arvonlisävero.
Maksutavat: ennakkolasku tai postiennakko ! Vanhat luottoasiakkaat laskulla. Jos haluat maksaa ennakkoon, ota yhteys myyntiin. Voit myös noutaa tilaamasi tavarat Hot Biken myymälästä Verkkosaarenkadulta jolloin ei tule lähetyskuluja maksettavaksi. Myymälässä voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, Visalla, Mastercardilla tai Eurocardilla. Uusille asiakkaille lähetämme tavarat postiennakolla!  
Huomaa että minimitilaus on 30 €.  HUOM !  Yli 300 € tilaukset rahtivapaasti !
Tietojen lähetus tapahtuu SSL-suojausta ( GlobeCharge-yrityksen palvelimella ) käyttäen (maksuton), joten henkilökohtaiset esim. osoitetietosi ovat turvassa. Emme näytä, jakele, emmekä myy niitä ulkopuolisille. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

!