Vakiotyyppiset tako-Alumiini

!

CHR.FORGED 2"STRAIGHT RISERS

46612
Taotusta alumiinista valmistetut suorat ja kromatut "riserit" korkeudeltaan 2". Sopii ohjaustangoille minkä halkaisija on 1". Yläkantena voit käyttää vakiokantta tai jotain muuta, missä kiinnitys on neljällä ruuvilla. T-paloissa on oltava risereiden reikäväli tasan 3 1/2". Myydään pareittain.

CHR.FORGED 3.5"STRAIGHT RISERS

46615
Taotusta alumiinista valmistetut suorat ja kromatut "riserit" korkeudeltaan 3 1/2". Sopii ohjaustangoille minkä halkaisija on 1". Yläkantena voit käyttää vakiokantta tai jotain muuta, missä kiinnitys on neljällä ruuvilla. T-paloissa on oltava risereiden reikäväli tasan 3 1/2". Myydään pareittain.

CHR.FORGED 4.5"STRAIGHT RISERS

46616
Taotusta alumiinista valmistetut suorat ja kromatut "riserit" korkeudeltaan 4 1/2". Sopii ohjaustangoille minkä halkaisija on 1". Yläkantena voit käyttää vakiokantta tai jotain muuta, missä kiinnitys on neljällä ruuvilla. T-paloissa on oltava risereiden reikäväli tasan 3 1/2". Myydään pareittain.

CHR.FORGED 5.5"STRAIGHT RISERS

46617
Taotusta alumiinista valmistetut suorat ja kromatut "riserit" korkeudeltaan 5 1/2". Sopii ohjaustangoille minkä halkaisija on 1". Yläkantena voit käyttää vakiokantta tai jotain muuta, missä kiinnitys on neljällä ruuvilla. T-paloissa on oltava risereiden reikäväli tasan 3 1/2". Myydään pareittain.

CHR.FORGED 6.5"STRAIGHT RISRES

46618
Taotusta alumiinista valmistetut suorat ja kromatut "riserit" korkeudeltaan 6 1/2". Sopii ohjaustangoille minkä halkaisija on 1". Yläkantena voit käyttää vakiokantta tai jotain muuta, missä kiinnitys on neljällä ruuvilla. T-paloissa on oltava risereiden reikäväli tasan 3 1/2". Myydään pareittain.

CHR.FORGED 4.5"P'BACK RISERS

46613
Taotusta alumiinista valmistetut taivutetut ja kromatut "riserit" korkeudeltaan 4 1/2". Sopii ohjaustangoille minkä halkaisija on 1". Yläkantena voit käyttää vakiokantta tai jotain muuta, missä kiinnitys on neljällä ruuvilla. T-paloissa on oltava risereiden reikäväli tasan 3 1/2". Myydään pareittain.

CHR.FORGED 5.5"P'BACK RISERS

46614
Taotusta alumiinista valmistetut taivutetut ja kromatut "riserit" korkeudeltaan 5 1/2". Sopii ohjaustangoille minkä halkaisija on 1". Yläkantena voit käyttää vakiokantta tai jotain muuta, missä kiinnitys on neljällä ruuvilla. T-paloissa on oltava risereiden reikäväli tasan 3 1/2". Myydään pareittain.

CHR.FORGED 6.5"P'BACK RISERS

46611
Taotusta alumiinista valmistetut taivutetut ja kromatut "riserit" korkeudeltaan 6 1/2". Sopii ohjaustangoille minkä halkaisija on 1". Yläkantena voit käyttää vakiokantta tai jotain muuta, missä kiinnitys on neljällä ruuvilla. T-paloissa on oltava risereiden reikäväli tasan 3 1/2". Myydään pareittain.