Madallussarjat etupäähän

!

Front Fork Lowering Kit, 41 mm Showa forks

28-542
28542
Progressive suspension madallussarja etujouset, myydään sarjana. Sopii 41mm  putkilla varustettuihin Softail,FXWG,Dyna Wide Glide ja Touring mallit 1977->. Nämä jouset toimivat progressiivisesti eli alussa ovat pehmeämmät ja jäykkenevät syvempään joustaessaan. Näillä voit pudottaa keulaa 1" tai 2" ja sarjassa seuraa progressiiviset jouset, holkit, vastajouset ja tarpeelliset asennusohjeet. Huom. varmista aina että etulokasuoja ei lyö runkoon tms.

Front Fork Lowering Kit, 39 mm Showa forks

28-542
28541
Progressive suspension madallussarja etujouset, myydään sarjana. Sopii 39mm Showa putkilla varustettuihin Sportster,FXR ja Dyna Glide mallit (poislukien FXDWG) 1987->. Nämä jouset toimivat progressiivisesti eli alussa ovat pehmeämmät ja jäykkenevät syvempään joustaessaan. Näillä voit pudottaa keulaa 1" tai 2" ja sarjassa seuraa progressiiviset jouset, holkit, vastajouset ja tarpeelliset asennusohjeet. Huom. varmista aina että etulokasuoja ei lyö runkoon tms.

Front Fork Lowering Kit, 35mm Showa forks

28-542
28540
Progressive suspension madallussarja etujouset, myydään sarjana. Sopii 35mm Showa ja Kayaba putkilla varustettuihin Sportster,FX ja FXR  mallit 1984-1987. Nämä jouset toimivat progressiivisesti eli alussa ovat pehmeämmät ja jäykkenevät syvempään joustaessaan. Näillä voit pudottaa keulaa 1" tai 2" ja sarjassa seuraa progressiiviset jouset, holkit, vastajouset ja tarpeelliset asennusohjeet. Huom. varmista aina että etulokasuoja ei lyö runkoon tms.

PROG SUSP FORK SPRGS VRSC-1inch

28-542
28810
Progressive suspension madallussarja (1" lasku) etujouset, myydään sarjana. Sopii V-Rod mallit 2002->. Nämä jouset toimivat progressiivisesti eli alussa ovat pehmeämmät ja jäykkenevät syvempään joustaessaan. Sarjassa seuraa progressiiviset jouset, holkit, vastajouset ja tarpeelliset asennusohjeet. Huom. varmista aina että etulokasuoja ei lyö runkoon tms.

PROG. FORK LOWERING KIT

680089
Progressive suspension madallussarja etujouset, myydään sarjana. Sopii 49mm  putkilla varustettuihin FXD/B/L/C/WG/35 mallit 2006 -->. Nämä jouset toimivat progressiivisesti eli alussa ovat pehmeämmät ja jäykkenevät syvempään joustaessaan. Näillä voit pudottaa keulaa 1" tai 2" ja sarjassa seuraa progressiiviset jouset, holkit, vastajouset ja tarpeelliset asennusohjeet. Huom. varmista aina että etulokasuoja ei lyö runkoon tms.