Kromatut

!

Handlebar Wire Harness Left and Right Side, Chrome

27673
Kromatut mustilla teksteillä varustetut valo, startti, vilkku, töötti yms. katkaisijat. Huom. kuva on vain havannoimassa muotoa ja mallia. Mukana seuraa myös 48" värikoodattua sähköjohtoa valmiiksi liitettyinä. Tässä sarjassa on oikean ja vasemman puolen kaikki katkaisijat. Huom. ei sisällä radion säätönappuloita.

Handlebar Wire Harness Left Side, Chrome Switches

27674
Kromatut mustilla teksteillä varustetut VASEMMAN puolen katkaisijat. Huom. kuva on vain havannoimassa muotoa ja mallia. Mukana seuraa myös 48" värikoodattua sähköjohtoa valmiiksi liitettyinä.  Huom. ei sisällä radion säätönappuloita.

Handlebar Wire Harness Right Side, Chrome Swiches

27675
Kromatut mustilla teksteillä varustetut OIKEAN puolen katkaisijat. Huom. kuva on vain havannoimassa muotoa ja mallia. Mukana seuraa myös 48" värikoodattua sähköjohtoa valmiiksi liitettyinä.  Huom. ei sisällä radion säätönappuloita.

CHR.LEFT T/SIGNAL SWITCH 96UP

27679
Kromattu mustalla teksteillä varustettu vasen VILKKU-katkaisija. Huom. kuva on vain havannoimassa muotoa ja mallia. Mukana seuraa myös 12" värikoodattua sähköjohtoa valmiiksi liitettyinä.

CHR.RIGHT T/SIGNAL SWITCH-96UP

27680
Kromattu mustalla teksteillä varustettu oikea VILKKU-katkaisija. Huom. kuva on vain havannoimassa muotoa ja mallia. Mukana seuraa myös 12" värikoodattua sähköjohtoa valmiiksi liitettyinä.

CHR.HORN/DIMMER SWITCH-96UP

27681
Kromattu mustalla teksteillä varustettu TÖÖTTI ja VALONVAIHDIN-katkaisija. Huom. kuva on vain havannoimassa muotoa ja mallia. Mukana seuraa myös 12" värikoodattua sähköjohtoa valmiiksi liitettyinä.

CHR. ENG/STOP/START SWTCH.96UP

27682
Kromattu mustalla teksteillä varustettu STARTTI ja TAPPO-katkaisija. Huom. kuva on vain havannoimassa muotoa ja mallia. Mukana seuraa myös 12" värikoodattua sähköjohtoa valmiiksi liitettyinä.