S & S suodattimet

!

S&S OIL FILTER

977927
S&S-suodattimet on valmistettu tavallista paksummasta teräksestä ja suodattimen ulkohalkaisija on vakiota pienempi helpottaen asennusta ja irroitusta. Suodatinmateriaali on tiheää pysäyttäen ei toivotut partikkelit öljynkierrosta pois. Suodattimessa on myös "hukkaportti" jos öljy ei pääse suodattimen läpi tai on niin paksua kylmäkäynnistyksen aikana, että öljynpaine uhkaa nousta liian suureksi. Tämä malli käy Evo-moottoreihin 1984-99 ja on väriltään musta. Myydään kappaleittain.

S&S OIL FILTER

977925
S&S-suodattimet on valmistettu tavallista paksummasta teräksestä ja suodattimen ulkohalkaisija on vakiota pienempi helpottaen asennusta ja irroitusta. Suodatinmateriaali on tiheää pysäyttäen ei toivotut partikkelit öljynkierrosta pois. Suodattimessa on myös "hukkaportti" jos öljy ei pääse suodattimen läpi tai on niin paksua kylmäkäynnistyksen aikana, että öljynpaine uhkaa nousta liian suureksi. Tämä malli käy Evo-moottoreihin 1984-99 ja on viimeistelyltään kromattu. Myydään kappaleittain.

S&S, spin-on oil filter. Black

977928
S&S-suodattimet on valmistettu tavallista paksummasta teräksestä ja suodattimen ulkohalkaisija on vakiota pienempi helpottaen asennusta ja irroitusta. Suodatinmateriaali on tiheää pysäyttäen ei toivotut partikkelit öljynkierrosta pois. Suodattimessa on myös "hukkaportti" jos öljy ei pääse suodattimen läpi tai on niin paksua kylmäkäynnistyksen aikana, että öljynpaine uhkaa nousta liian suureksi. Tämä malli käy Twin Cam-moottoreihin 1999-2011 ja on väriltään musta. Myydään kappaleittain.

S&S, spin-on oil filter. Chrome

977926
S&S-suodattimet on valmistettu tavallista paksummasta teräksestä ja suodattimen ulkohalkaisija on vakiota pienempi helpottaen asennusta ja irroitusta. Suodatinmateriaali on tiheää pysäyttäen ei toivotut partikkelit öljynkierrosta pois. Suodattimessa on myös "hukkaportti" jos öljy ei pääse suodattimen läpi tai on niin paksua kylmäkäynnistyksen aikana, että öljynpaine uhkaa nousta liian suureksi. Tämä malli käy Twin Cam-moottoreihin 1999-2011 ja on viimeistelyltään kromattu. Myydään kappaleittain.