Dyna Glide-mallit

!

XL 05-15 (except Low and Custom Models) LOWERING K

640381
Burly-merkkiset takapään madalluspalat. Siirtää iskunvaimentajan/jousen kiinnityspistettä joten sen seurauksena pyörän takapää madaltuu 1" ( 25,4 mm). Joustopituus säilyy alkuperäisenä ( varmista että ei lyö pohjaan). Valmistettu teräksestä ja pulverimaalattu mustaksi. Yksinkertainen asentaa ja toimitus sisältää kaiken tarvittavan. Myydään pareittain. Sopii Harley-Davidson Sportster-malleihin 2005-07 (poislukien Low ja Custom-mallit).

1.5" Rear Lowering Kit, Dyna

631421
CCI- takapään madalluspalat. Siirtää iskunvaimentajan/jousen kiinnityspistettä joten sen seurauksena pyörän takapää madaltuu 1,5" ( 38,1 mm). Joustopituus säilyy alkuperäisenä ( varmista että ei lyö pohjaan). Valmistettu teräksestä ja pulverimaalattu mustaksi. Yksinkertainen asentaa ja toimitus sisältää kaiken tarvittavan. Myydään pareittain. Sopii Harley-Davidson Dyna-malleihin 1995-05.

Rear Shock Lowering Kit Black

54-0511
Takapään madalluspalat. Siirtää iskunvaimentajan/jousen kiinnityspistettä joten sen seurauksena pyörän takapää madaltuu 1" ( 25,4 mm). Joustopituus säilyy alkuperäisenä ( varmista että ei lyö pohjaan). Valmistettu teräksestä ja pulverimaalattu mustaksi. Yksinkertainen asentaa ja toimitus sisältää kaiken tarvittavan. Myydään pareittain. Sopii Harley-Davidson Sportster-malleihin 1982-85. Huom. kuva on vain ohjeellinen.