Soft-reunaset

!

Helly Eagle 2 (US-Version)

675083
Helly ajolasit missä on mukana vaihdettavat eriväriset linssit (yhteensä 3 paria. Kirkas, keltainen ja tummennettu). Myös päähihna on tarpeenvaatiessa vaihdettavissa. Ihoa vasten on pehmusteet ja silmille ei ajoviima tuule. Mukana seuraa kova säilytysrasia ja kangaspussi. Helly ajolaseissa on iskunkestävät linssit missä on kaksipuolinen huurtumisenestokäsittely sekä UV400 suodatus haitallisen ultraviolettisäteilyn minimoimiseksi.

Helly Hurricane 2 Goggle, black with clear lense

619221
Helly "Thunder 20114"-ajolasit ovat kirkkailla linseillä. Ja metalliosat on maalattu puolikiiltäväksi mustaksi. Ihoa vasten tulee pehmeät kehykset joten silmillesi ei ajoviima puhalla. Portaattomasti säädettävä kiristinpanta. Helly ajolaseissa on iskunkestävät linssit missä on kaksipuolinen huurtumisenestokäsittely sekä UV400 suodatus haitallisen ultraviolettisäteilyn minimoimiseksi.

Helly Hurricane 2 Goggle, chrome with smoke lense

619226
Helly "Thunder 21114"-ajolasit ovat tummennetuilla linseillä. Ja metalliosat ovat kromattuja. Ihoa vasten tulee pehmeät kehykset joten silmillesi ei ajoviima puhalla. Portaattomasti säädettävä kiristinpanta. Helly ajolaseissa on iskunkestävät linssit missä on kaksipuolinen huurtumisenestokäsittely sekä UV400 suodatus haitallisen ultraviolettisäteilyn minimoimiseksi.

Bikereyes Hellrider smoke

619237
Helly "Bikereyes Hellrider"-ajolasit ovat tummennetuilla linseillä. Ihoa vasten tulee pehmeät kehykset joten silmillesi ei ajoviima puhalla. Portaattomasti säädettävä kiristinpanta. Helly ajolaseissa on iskunkestävät linssit missä on kaksipuolinen huurtumisenestokäsittely sekä UV400 suodatus haitallisen ultraviolettisäteilyn minimoimiseksi.

Bikereyes Hellrider clear

619238
Helly "Bikereyes Hellrider"-ajolasit ovat kirkkailla linseillä. Ihoa vasten tulee pehmeät kehykset joten silmillesi ei ajoviima puhalla. Portaattomasti säädettävä kiristinpanta. Helly ajolaseissa on iskunkestävät linssit missä on kaksipuolinen huurtumisenestokäsittely sekä UV400 suodatus haitallisen ultraviolettisäteilyn minimoimiseksi.