FLHT ja FLHX mallit 1996-13

!

D/TINT 8.75"W/SH.FLHT/C 96-13

15488
National Cycle-valmistajan irtotuulilasi valmistettuna iskunkestävästä Lexan-polykarbonaatista. Tämän korkeus on 8  3/4" ja mitataan keskimmäisestä ruuvista korkeimpaan kohtaan. Tässä tuulilasissa on vahva tummennus. Huom. kuva ei vastaa välttämättä tositilannetta.

CLR 12 3/4"W/SHLOFLHT/C 96-13

15486
National Cycle-valmistajan irtotuulilasi valmistettuna iskunkestävästä Lexan-polykarbonaatista. Tämän korkeus on 12  3/4" ja mitataan keskimmäisestä ruuvista korkeimpaan kohtaan. Tässä tuulilasissa ei ole tummennusta. Huom. kuva ei vastaa välttämättä tositilannetta.

Windshield, light tinted, 12.75"

15487
National Cycle-valmistajan irtotuulilasi valmistettuna iskunkestävästä Lexan-polykarbonaatista. Tämän korkeus on 12  3/4" ja mitataan keskimmäisestä ruuvista korkeimpaan kohtaan. Tässä tuulilasissa on heikko tummennus. Huom. kuva ei vastaa välttämättä tositilannetta.

National Cycle VStream® Windshield 17"

926068
National Cycle-valmistajan irtotuulilasi valmistettuna iskunkestävästä Lexan-polykarbonaatista ja varustettu kovapinnotteella. VSTREAM-tuulilasissa on v-muoto ohjaamassa tuulenpyörteitä kuljettajan ja matkustajan ohi joten ajomukavuus paranee. Tämän korkeus on 17" ja lasi on kirkas ( ei tummennusta ). Voidaan käyttää alkuperäisiä kiinnitysruuveja asennuksessa.

National Cycle VStream® Windshield 14"

926070
National Cycle-valmistajan irtotuulilasi valmistettuna iskunkestävästä Lexan-polykarbonaatista ja varustettu kovapinnotteella. VSTREAM-tulilasissa on v-muoto ohjaamassa tuulenpyörteitä kuljettajan ja matkustajan ohi joten ajomukavuus paranee. Tämän korkeus on 14" ja lasi on kirkas ( ei tummennusta ). Voidaan käyttää alkuperäisiä kiinnitysruuveja asennuksessa.

National Cycle VStream® Windshield 10"

926073
National Cycle-valmistajan irtotuulilasi valmistettuna iskunkestävästä Lexan-polykarbonaatista ja varustettu kovapinnotteella. VSTREAM-tuulilasissa on v-muoto ohjaamassa tuulenpyörteitä kuljettajan ja matkustajan ohi joten ajomukavuus paranee. Tämän korkeus on 10" ja lasi on kirkas ( ei tummennusta ). Voidaan käyttää alkuperäisiä kiinnitysruuveja asennuksessa.

National Cycle VStream® Windshield 10.75"

926071
National Cycle-valmistajan irtotuulilasi valmistettuna iskunkestävästä Lexan-polykarbonaatista ja varustettu kovapinnotteella. VSTREAM-tuulilasissa on v-muoto ohjaamassa tuulenpyörteitä kuljettajan ja matkustajan ohi joten ajomukavuus paranee. Tämän korkeus on 10" ja lasi on tummennettu. Voidaan käyttää alkuperäisiä kiinnitysruuveja asennuksessa.

National Cycle VStream® Windshield 6.75"

926072
National Cycle-valmistajan irtotuulilasi valmistettuna iskunkestävästä Lexan-polykarbonaatista ja varustettu kovapinnotteella. VSTREAM-tuulilasissa on v-muoto ohjaamassa tuulenpyörteitä kuljettajan ja matkustajan ohi joten ajomukavuus paranee. Tämän korkeus on 6,75" ja lasi on tummennettu. Voidaan käyttää alkuperäisiä kiinnitysruuveja asennuksessa.