!

PS, adjustable monotube fork cartridge kit

974731
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Varustettu ulkopuolisella takaisinvaimennuksen säädöllä. Voit ajaa vakiokorkuisella tai 1" madalluksella mukana seuraavien holkkien avulla. Sopii Dyna 06-17 FXD ( poislukien FXDWG, FXDF Fatbob, FLD Switchback ) malleihin.

PS, adjustable monotube fork cartridge kit

974732
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Varustettu ulkopuolisella takaisinvaimennuksen säädöllä. Voit ajaa vakiokorkuisella tai 1" madalluksella mukana seuraavien holkkien avulla. Sopii Dyna 06-08 FXDWG malleihin.

PS, adjustable monotube fork cartridge kit

974734
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Varustettu ulkopuolisella takaisinvaimennuksen säädöllä. Voit ajaa vakiokorkuisella tai 1" madalluksella mukana seuraavien holkkien avulla. Sopii Dyna 08-17 FXDF malleihin.

PS, adjustable monotube fork cartridge kit

974733
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Varustettu ulkopuolisella takaisinvaimennuksen säädöllä. Voit ajaa vakiokorkuisella tai 1" madalluksella mukana seuraavien holkkien avulla. Sopii Dyna 10-17 FXDWG malleihin.

PS, adjustable monotube fork cartridge kit

573648
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Varustettu ulkopuolisella takaisinvaimennuksen säädöllä. Voit ajaa vakiokorkuisella tai 1" madalluksella mukana seuraavien holkkien avulla. Sopii Dyna 16-17 FXDLS malleihin.

PS, adjustable monotube fork cartridge kit

974790
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Varustettu ulkopuolisella takaisinvaimennuksen säädöllä. Voit ajaa vakiokorkuisella tai 1" madalluksella mukana seuraavien holkkien avulla. Sopii Sportster 16-20 XL 1200X/S Forty Eight- malleihin.

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Std h

974602
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii Softail FLST-mallit 2000-17 ja on mitoiltaan vakio ( ei madallusta ). Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat. 

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Lower

974604
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii Softail FLST-mallit 2000-17 ja tarjoaa valintasi mukaan 1"-2" madallusta. Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat. 

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Std.

974603
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii Softail FXST-mallit 2000-15 ja on mitoiltaan vakio ( ei madallusta ). Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat. 

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Lower

974605
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii Softail FXST-mallit 2000-17 ja tarjoaa valintasi mukaan 1"-2" madallusta. Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat. 

PS, adjustable monotube fork cartridge kit. Standa

576008
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii Softail FLDE, FLFB/S, FLHC/S, FLSL, FXBB, FXBR/S ja FXLR-mallit 2018-20 ja on mitoiltaan vakio ( ei madallusta ). Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat. 

PS, adjustable monotube fork cartridge kit. -1" lo

576009
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii Softail FLDE, FLFB/S, FLHC/S, FLSL, FXBB, FXBR/S ja FXLR-mallit 2018-20 ja tarjoaa valintasi mukaan 1"-2" madalluksen. Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat. 

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Std.

974768
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 1984-96 FLT/ Touring-malleihin ja on mitoiltaan vakio ( ei madallusta ). Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Lower

974769
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 1984-96 FLT/ Touring-malleihin ja tarjoaa valintasi mukaan 1"-2" madalluksen. Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat. 

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Std.

974585
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 1997-13 FLT/ Touring-malleihin ja on mitoiltaan vakio ( ei madallusta ). Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Lower

974601
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 1997-13 FLT/ Touring-malleihin ja tarjoaa valintasi mukaan 1"-2" madalluksen. Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat. 

PS, FST fork monotube cartridge kit. Standard heig

974752
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 2014-16 FLHTC/U, FLHTK, FLHX/S, FLTRU, FLTRX/S  Touring-malleihin ja on mitoiltaan vakio ( ei madallusta ). Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.

PS, FST fork monotube cartridge kit. Lowered heigh

974753
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 2014-16 FLHTC/U, FLHTK, FLHX/S, FLTRU, FLTRX/S  Touring-malleihin ja tarjoaa valintasi mukaan 1"-2" madallusta. Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.

PS, FST fork monotube cartridge kit. Standard heig

563167
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 2017-20 Touring-malleihin ( poislukien FLHTK/L ) ja on mitoiltaan vakio ( ei madallusta ). Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.

PS, FST fork monotube cartridge kit. Lowered heigh

563168
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 2017-20 Touring-malleihin ( poislukien FLHTK/L ) ja tarjoaa valintasi mukaan 1"-2" madallusta. Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Std.

974688
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 04-10 XL883C/1200C; 04-09 XL883, XL1200R; 06-15 XL883R; 12-15 XL1200V; 2007 XL50-malleihin ja on mitoiltaan vakio ( ei madallusta ). Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Lower

974711
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 04-10 XL883C/1200C; 04-09 XL883, XL1200R; 06-15 XL883R; 12-15 XL1200V; 2007 XL50-malleihin ja tarjoaa valintasi mukaan 1"-2" madallusta. Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Std.

974697
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 12-15 XL1200C; 07-15 XL1200L; 05-06 XL883L; 11-15 XL883L-malleihin ja on mitoiltaan vakio ( ei madallusta ). Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Lower

974712
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 12-15 XL1200C; 07-15 XL1200L; 05-06 XL883L; 11-15 XL883L-malleihin ja tarjoaa valintasi mukaan 1"-2" madallusta. Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.

PS, symmetrical fork monotube cartridge kit. Std.

974698
Progressive Suspension-kaasujousi paketti. Jousivoima ja vaimennus on tehtaalla esisäädetty. Siis asennusvalmis paketti ja keulaan ei vaadita mitään muutoksia. Antaa paremman vastuksen jarrutettaessa ja estää syvään niiauksen. Vakaampi kaarreajossa vähemmän pohjaan lyöntejä. Tämä sarja sopii 07-15 XL1200N; 10-15 XL1200X Forty Eight; 07-10 XL883L; 10-15 XL883N Iron; 07-15 XL1200N; 10-15 XL1200X Forty Eight; 07-10 XL883L; 10-15 XL883N Iron -malleihin ja on mitoiltaan vakio ( ei madallusta ). Myydään kuvanmukaisena sarjana missä on kumpaakin teleskooppiputkeen kaikki sisäosat.